Välkommen till 71 Nyhavn Hotel – känn hur historien omfamnar dig

Med den fantastiska atmosfären, den diskreta elegansen och det unika läget på Nyhavns sista skans huserar 71 Nyhavn Hotel i två nyrenoverade packhus från tidigt 1800-tal.

I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn. Med en oslagbar utsikt från hotellets sydsida över de många vackra museibåtarna och det kluckande vattnet bjuder vi på en av Köpenhamns bästa utsikter.

Hotellets två packhus har båda fått en exklusiv ansiktslyftning genom en varsam men genomgripande renovering. Ett lyft där vi har fokuserat på inbjudande interiör och ett tidlöst, skandinaviskt uttryck, men samtidigt bevarat byggnadernas själ och charm som kännetecknar hotellet. 

Våra två nyrenoverade packhus präglas båda av en lyxig stil och knyts samman genom vår trivsamma lobby, varifrån du också når vår fina restaurang SEA by Kiin Kiin.Det Gule Pakhus

”Det Gule Pakhus” är yngst av våra två packhus. Det byggdes år 1830 och har som många av byggnaderna längs kajen använts för förvaring av varor från utlandet. 2001 blev det annekterat till 71 Nyhavns ursprungliga hotellbyggnad, och med en varsam renovering som gav byggnadens ande liv och ljus fick 71 Nyhavn Hotel 66 rum till. 2018 har vi gett ”Det gule Pakhus” en exklusiv uppgradering av alla rum, reception och korridorsytor och packhuset står nu redo att ta emot gästerna i en ny elegant inramning.

I ”Det Gule Pakhus” hittar du Juniorsviter och rum i kategorin Executive.

Rumskategorier:

View-rum i den östra gaveln har en vacker utsikt över Köpenhamns hamn. Upplev de spektakulära soluppgångarna när solens orangeröda strålar träffar det spegelblanka vattnet.

Det Røde Pakhus

”Det Røde Pakhus” är storasystern av de båda packhusen. Denna byggnad är byggnadsminnesmärkt och sedan 1804 har den sommar som vinter stått emot väder och vind. Det röda packhuset har sett livet i Nyhavn ändras från en rå hamnmiljö med mängder av fraktskepp och sjömännens härjningar längs kanalen till ett sprudlande område med en sällan skådad kulturell och historisk prägel.

”Det Røde Pakhus” har genomgått en motsvarande elegant förvandling från oktober 2015 till oktober 2016 av bl.a. rum, restaurang, bar och fasad, och står även det redo att ta emot gäster i helt nya och lyxiga miljöer. Med ödmjuk respekt för byggnadens historia hälsar vi dig välkommen till 64 nya och större rum i kategorierna Svit, Juniorsvit och Executive.
Rumskategorier:

Alla View-rum har en fantastisk utsikt över vattnet och livet i och omkring Nyhavn. Rummen är inredda med ett kräset urval av designpärlor, och komforten är garanterad när du lägger dig i en av våra stora lyxsängar från Carpe Diem.

Läs mer om våra olika rumstyper här<pt>>el ler kontakta oss för mer information, så hjälper vi dig gärna att boka ett rum som passar precis till dina behov och önskemål.

     

Se rumskategorier och bilder

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till en oförglömlig vistelse!

Prisgaranti