Pin it

Välkommen till 71 Nyhavn Hotel – känn hur historien omfamnar dig

Med den fantastiska atmosfären, den diskreta elegansen och det unika läget på Nyhavns sista skans huserar 71 Nyhavn Hotel i två gamla packhus från tidigt 1800-tal.

I 200 år har Nyhavn 71 legat mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn. Med en oöverträffad utsikt från hotellets sydsida över de många vackra museibåtarna och det kluckande vattnet bjuder vi på en av Köpenhamns bästa utsikter.

Hotellets två vackra packhus har olika stilar med var sin själ och charm. Packhusen knyts samman genom vår mysiga lobby, varifrån du också når vår härliga restaurang SEA by Kiin Kiin.Det Gule Pakhus

Det gula packhuset är yngst av de två husen. Det byggdes 1830 och har som många av byggnaderna längs kajen använts för förvaring av varor från utlandet. 2001 blev det annekterat till 71 Nyhavns ursprungliga hotellbyggnad, och med en varsam renovering som gav byggnadens ande liv och ljus fick 71 Nyhavn Hotel 66 rum till. I det gula packhuset hittar du Junior Suiteer och rum i kategorin Executive.

Rumskategorier:

View-rum i den östra gaveln har en vacker utsikt över Köpenhamns hamn. Upplev de spektakulära soluppgångarna när solens orangeröda strålar träffar det spegelblanka vattnet.

Det Røde Pakhus

"Det Røde Pakhus" är storasystern. Denna byggnad är byggnadsminnesmärkt och sedan 1804 har den sommar som vinter stått emot väder och vind. Det röda packhuset har sett livet i Nyhavn ändras från en rå hamnmiljö med mängder av fraktskepp och sjömännens härjningar längs kanalen till ett sprudlande område med en sällan skådad kulturell och historisk prägel.

Efter en varsam med grundlig renovering från oktober 2015 till oktober 2016 är det röda packhuset nu redo att ta emot gäster i helt nya, lyxiga miljöer. Med ödmjuk respekt för byggnadens historia hälsar vi dig välkommen till 64 nya och större rum i kategorierna Suite, Junior Suite och Executive.

Rumskategorier:

Alla View-rum har en fantastisk utsikt över vattnet och livet i och omkring Nyhavn. Rummen är inredda med ett kräset urval av designpärlor, och komforten är garanterad när du lägger dig i en av våra stora lyxsängar från Carpe Diem.

Läs mer om våra olika rumstyper här eller kontakta oss för mer information, så hjälper vi dig gärna att boka ett rum som passar precis till dina behov och önskemål.

Se rumskategorier och bilder

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till en oförglömlig vistelse!

Prisgaranti