Allergi, funktionshinder och miljö

Vi tänker på hälsan. Både våra gästers och miljöns. Vi är ett allergi- och miljövänligt hotell. Vi tvättar våra sängkläder i svanenmärkta produkter utan allergener. Våra kuddar och täcken är fyllda med naturmaterial och innehåller inte dun. Det gör dem fylliga och allergivänliga. Dessutom finns det rum utan mattor. Vi erbjuder både glutenfritt bröd och laktosfria mjölkprodukter. Detta hör vi gärna om på förhand, så att vi kan beställa hem färska varor.

På grund av byggnadens och rummens många sneda vinklar är tyvärr inte alla våra rum 100 % rullstolsvänliga. Man kan ta sig till rummen och de gemensamma områdena med hiss eller ramp, men man måste kunna klara sig själv i badrummet samt när man tar sig fram i själva rummet och ska öppna fönster, ta sig till skrivbordet, minibaren osv.

Vi är certifierade av "The Green Key" vilket betyder att vi uppfyller en lång rad miljömässiga åtaganden inom olika områden. Bl.a. sopsortering och -reducering samt t.ex. en hög andel av ekologiska varor i vårt kök. Läs mer om Green Key här.