Hotellrum

Med den fantastiska atmosfären och det unika läget på Nyhavns sista skans huserar 71 Nyhavn Hotel i två omvandlade packhus från tidigt 1800-tal. Hotellet rymmer 130 rum inredda med respekt och ödmjukhet för byggnadernas historia, fördelade på 66 nyrenoverade rum i ”Det Gule Pakhus” och 64 nyrenoverade rum i ”Det Røde Pakhus” som också fått sig en elegant uppgradering.

Här kan du se våra olika rumskategorier och hitta det hotellrum som passar just ditt behov, innan du bokar din kommande vistelse i Köpenhamn.

Suite

Välj en Suite om du vill ha ett hotellrum med privat ingång, egen entré och två stora rum med utsikt över livet i Nyhavn, vattnet och de gamla museibåtarna.

Junior Suite

Välj en Junior Suite som ligger i det röda eller det gula packhuset. Alla våra Junior Suiteer är stora och rymliga och har en soffgrupp. Vill du ha en helt unik utsikt över vattnet ska du välja View-kategorin.

Executive

Välj ett rum i kategorin Executive som finns i både det röda och det gula packhuset. Du får ett fint enkel- eller dubbelrum och våra View-rum har en vacker utsikt över vattnet.