Allergi, funktionshinder och miljö

Vi tänker på hälsan. Både våra gästers och miljöns. Vi är ett allergi- och miljövänligt hotell. Vi tvättar våra sängkläder i svanenmärkta produkter utan allergener. Våra kuddar och täcken är fyllda med naturmaterial och innehåller inte dun. Det gör dem fylliga och allergivänliga. Dessutom finns det rum utan mattor. Vi erbjuder både glutenfritt bröd och laktosfria mjölkprodukter. Detta hör vi gärna om på förhand, så att vi kan beställa hem färska varor.

På grund av byggnadens och rummens många sneda vinklar är tyvärr inte alla våra rum 100 % rullstolsvänliga. Man kan ta sig till rummen och de gemensamma områdena med hiss eller ramp, men man måste kunna klara sig själv i badrummet samt när man tar sig fram i själva rummet och ska öppna fönster, ta sig till skrivbordet, minibaren osv.

The Green Key

Vi är certifierade av "The Green Key" vilket betyder att vi uppfyller en lång rad miljömässiga åtaganden inom olika områden. Bl.a. sopsortering och -reducering samt t.ex. en hög andel ekologiska varor i vårt kök.

Läs mer om The Green Key

Du kan också läsa mer om Arp-Hansen Hotel Groups samlade ESG-insatser

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner