Ta er en stämningsfull Köpenhamnshelg

Köpenhamn är det perfekta resmålet för en minisemester – staden är full av spännande sevärdigheter, arkitektur och shoppingmöjligheter. Unna er en romantisk Köpenhamnshelg och bo på ett av stadens mest stämningsfulla hotell, 71 Nyhavn Hotel. Läs mer om hotellet här på sidan och boka rum online.

Upplev Köpenhamns historia i de gamla packhusen …

Nyhavn är en av Köpenhamns mest bekanta och välbesökta stadsdelar. Nyhavn är en del av Köpenhamns hamnkvarter, och dess historia sträcker sig hela vägen tillbaka till 1600-talet. Numera är Nyhavn fyllt av caféer och restauranger, men stadsdelen har ändå kvar sin historiska atmosfär. Många av de gamla husen är byggnadsminnesmärkta, och det äldsta byggdes så tidigt som 1681. 71 Nyhavn Hotel ligger i två gamla packhus byggda i början av 1800-talet och som användes för att förvara de kryddor som seglades hit från Fjärran östern. Packhusen är i dag byggnadsminnesmärkta och restaurerade med varsam hand. Kvarteren runt Nyhavn hör till Köpenhamns mest centrala, och tack vare grannar som bland andra Amalienborg, Marmorkirken och operan är 71 Nyhavn Hotel ett av stadens bäst belägna hotell.

… bo på 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel är ett vackert och modernt renoverat hotell vars historiska atmosfär bevarats på ett pietetsfullt sätt. Hotellet är stämningsfullt inrett och de ursprungliga bjälkarna i furu karaktäriserar än i dag dessa byggnader. Hotellet ligger alldeles utanför Nyhavn och har därför inretts i en diskret maritim stil som passar hotellets omgivningar och historia. Hotellet har en elegant gourmetrestaurang, Pakhuskælderen. Det har totalt 150 vackra rum och exklusiva sviter som kan vara det lämpliga valet för att fira något alldeles speciellt.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner