Letar du efter ett bra hotell i Köpenhamn?

Ska du på semester och letar efter ett bra och trevligt hotell i Köpenhamn, då ska du läsa mer här. Arp-Hansen har nämligen ett av Köpenhamns mest stämningsfulla och bäst belägna hotell, 71 Nyhavn Hotel. Hotellet ligger strax utanför Nyhavn med vacker utsikt över hamninloppet och på promenadavstånd från bl.a. Amalienborg, marmorkyrkan och Strøget. Boka ditt rum här på sidan börja se fram emot din vistelse på ett av Köpenhamns bästa hotell.

71 Nyhavn Hotel – ett hotell med traditioner

71 Nyhavn Hotel är inrymt i två packhus byggda i början av 1800-talet. Packhusen användes ursprungligen för att förvara kryddor importerade från Fjärran östern, men i nuläget hyser de i stället ett av Köpenhamns mest stämningsfulla hotell.

Hotellet har restaurerats med varsam hand och största respekt för byggnadernas historia, och de ursprungliga bjälkarna av pommersk furu har ännu en framträdande plats i hotellets inredning. Alla hotellets rum är unika och många har en vacker utsikt över Köpenhamns hamn. Rummen är maritimt inredda av hänsyn till hotellets läge och bakgrund, men här finns också moderna faciliteter som platt-TV och gratis trådlöst internet. Väljer du att bo 71 Nyhavn Hotel i Köpenhamn får du möjlighet att uppleva historiens vingslag samtidigt som du befinner dig mitt i Köpenhamns bultande hjärta.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner