Frukost

Öppettider

Vardagar från kl. 06.30–10.30
Helger från kl. 07.00–11.00

Välkommen till vår frukost i den gamla packhuskällaren. Upplev hur omgivningarna tar dig med på en resa tillbaka till 1800-talet och gör det till en verklig upplevelse att äta frukost. Vi kallar det för Morgonberättelser vid Nyhavn. En frukostvärld med små historier och smakrika upplevelser.

Frukostbuffén tar dig med på en kulinarisk resa genom de danska traditionerna. Medan du provar H.C. Andersens favoritsmörgåsar kan du få veta mer om hemligheten bakom det danska wienerbrödet.

Denna och en mängd andra små historier får du ta del av när du går på upptäcktsfärd i buffén. Precis som packhuset en gång var fullt av exotiska varor från fjärran länder har vår buffé ett stort utbud av internationella klassiker som kompletteras av en mängd hälsosamma ekologiska produkter och rättvisemärkt kaffe. Färgstarka varianter av fruktshots, smoothies och färska exotiska frukter sätter färg på morgonen.

Prova våra små bägare där vi har varvat havre och skyr, eller gör din egen müsli. Till våra danska ekologiska frallor finns ett stort urval av ostar, pålägg, marmelader och bredbara produkter.

Resan tar dig också förbi vårt öppna varma kök, där vår frukostkock serverar nylagade läckra omeletter och en rad varma rätter som äggröra, bacon, smakrika korvar, varma champinjoner, rösti och mycket annat. En av favoriterna är våra hemgräddade pannkakor med vår egen hasselnötskräm.

Vi erbjuder också gluten- och laktosfria produkter samt allergivägledning. Kort sagt: Morgonberättelserna vid Nyhavn har något för alla!

Tidigare/senare frukost kan arrangeras efter förfrågan, dock med begränsat urval. Har du inte bokat en hotellnatt där frukostbuffén ingår kan du köpa till detta på hotellet. Frukostpriset är   för vuxna och   för barn under 12 år.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner