Stämningsfullt hotell i Nyhavn

Letar du efter ett stämningsfullt hotell i Köpenhamn? Arp-Hansens vackra 71 Nyhavn Hotel ligger centralt i Köpenhamn strax utanför det populära Nyhavn, som med sina många restauranger och traditionsrika gamla hus är ett dragplåster för såväl köpenhamnsbor som turister.

Hotellet ligger i två gamla packhus från 1800-talets början, varav det ena är byggnadsminnesmärkt, och hotellet är varsamt restaurerat och inrett med hänsyn till byggnadernas långa historia. 71 Nyhavn Hotel är garanterat ett av Köpenhamns mest speciella och stämningsfulla lyxhotell.

Din vistelse

Det går enkelt och snabbt att boka rum på 71 Nyhavn Hotel online. Du behöver bara leta fram de dagar du vill övernatta på hotellet i onlinekalendern och sedan ange vilken typ av rum du vill ha. Allt som krävs är ett fåtal klick. Boka online redan i dag, eller kontakta oss på tel. +45 3343 6200 eller 71nyhavnhotel@arp-hansen.dk för mer information.

Hotell med utsikt över vattnet

71 Nyhavn är ett mysigt hotell med traditionsrik och stämningsfull miljö. Hotellet har 150 charmiga rum med historisk anstrykning tack vare varsamt bevarat trävirke och maritim inredning, och många av rummen har dessutom en vacker utsikt över Nyhavn.

Trådlöst internet finns på hela hotellet. I hotellet finns också gourmetrestaurangen Pakhuskælderen, där man till exempel kan avnjuta en drink i baren eller en delikat gourmetmiddag med säsongens bästa råvaror. Boka rum redan i dag och börja se fram emot att få uppleva Köpenhamn och den alldeles speciella uppmärksamhet du får avnjuta som gäst på 71 Nyhavn Hotel.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner