Hotellvistelse

Kanske tycker du att de bästa storstadshotellen är de som ligger nära sightseeing, shopping och bra restauranger? De där platserna som får dig att uppleva historiens vingslag och framtidens trender? Och kanske framför allt de där platserna där du kan ta ett snabbt dopp och sedan torka på en soldränkt plats? Både danskarna själva och internationella gäster håller med dig. Med all anledning. Förutom alla upplevelser kan en storstadssemester bidra till nya minnen och samtalsämnen, och en lust att återvända så fort tillfälle ges. 

Du är välkommen att inleda din storstadstradition hos oss eftersom 71 Nyhavn Hotel ligger på gångavstånd till de mest stjärnbeströdda nöjena och sevärdheterna i Köpenhamn. I två packhusbyggnader från 1804 ligger vårt hotell som det sista i raden med utsikt mot Köpenhamns hamn. Efter en kulturspäckad dag i storstadsvimlet kan du dra dig tillbaka i vår sköna miljö och njuta av utsikten och ljudet av vågornas guppande på andra sidan fönstret.

Om du vill veta mer om den härliga stämningen och få inspiration inför din vistelse på 71 Nyhavn Hotel kan du läsa ännu mer i bloggen från Eatweek Guide här.

Lyxhotell

Läs mer

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner