71 Nyhavn Hotel

Hotell med diskret elegans och praktfullt läge i Nyhavn i Köpenhamn. I 200 år har Nyhavn 71 varit beläget mellan hamnens vågskvalp och livets gång i Nyhavn.

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkeringshus

Hotellet samarbetar med Jeudans parkeringshus under Kvæsthusmolen, 200 meter från hotellet. Parkeringshuset är öppet och bemannat dygnet runt veckans alla dagar. Hotellet säljer 24-timmarsbiljetter till parkeringshuset. Kontakta receptionen för ytterligare vägledning och biljettköp.

Läs mer

Photo by: jarmoluk | Source: Pixabay
Parkering

71 Nyhavn Hotel har några parkeringsplatser på hotellets baksida. Kontakta receptionen vid ankomst om du behöver en parkeringsplats. (Det går inte att reservera en parkeringsplats i förväg.)

Parkering

Att leta parkering i Köpenhamn kan ofta kännas som ett hopplöst projekt. Vi har velat underlätta detta för dig och därför listat de bästa parkeringsalternativen för din vistelse så att du smidigt kan hitta en plats nära hotellet.

Privat parkering

71 Nyhavn Hotel har några parkeringsplatser på hotellets baksida. Det är inte möjligt att boka en parkeringsplats i förväg. Kontakta receptionen vid ankomst om du vill parkera på någon av parkeringsplatserna.

Pris:   per dygn

Övervakat parkeringshus

Hotellet samarbetar med Jeudans parkeringshus under Kvæsthusmolen. Parkeringshuset är öppet och bemannat dygnet runt veckans alla dagar.

Hotellet säljer 24-timmarsbiljetter till specialpris för ett dygns parkering i Jeudans parkeringshus. Kontakta receptionen för ytterligare vägledning och biljettköp.

P-huset ligger 200 meter från huvudingången till 71 Nyhavn Hotel. Observera att frihöjden i parkeringshuset är max 2,10 m.

Specialpris:   (normalt pris  )

Ladda elbilen i parkeringshuset

Kör du elbil hit, kan du ladda bilen under din vistelse om du väljer att parkera i parkeringshuset. Det finns över 100 Clever-laddningsstolpar fördelade på de tre våningsplanen.

Se aktuellt kWh-pris hos Clever

Laddningen styrs via Clevers app.

Ladda ner appen till din smartphone

Gatuparkering

I området runt 71 Nyhavn Hotel är parkering förbjuden. För närmare gatuparkering hänvisas till markeringar på Kvæsthusgade eller området omkring Holbergsgade.

Här finns det dock endast ett starkt begränsat antal parkeringsplatser. Observera att det är gratis att parkera på gatan i Köpenhamn från lördag kl. 17.00 till måndag kl. 08.00 samt på helgdagar.

Läs mer om priser och parkeringszoner

Laddning av elbil på gatan

Föredrar du att ladda via gatuparkering är detta möjligt på Herluf Trolles Gade 11, viaE.ON:s laddstolpar.

Få upp till 10 % rabat som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner